Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης υπηρεσιών για το έργο: «Χαρτογράφηση επιχειρηματικής δραστηριότητας, τεχνολογικών εξελίξεων και ρυθμιστικών αλλαγών. Αποτύπωση επιδόσεων και επιπτώσεων. Κατάρτιση εκθέσεων πρόγνωσης των αλλαγών σε τομείς της βιομηχανίας» Υπ1 mis 5003781

Στο πλαίσιο του μηχανισμού παρακολούθησης αλλαγών και υποστήριξης δράσεων ανάπτυξης και προσαρμοστικότητας της βιομηχανίας, η παρούσα προκήρυξη συνολικού Π/Υ 403.225,81€ πλέον ΦΠΑ 24%,  έχει διπλό στόχο:

  • Χαρτογράφηση του παραγωγικού τοπίου μετά την κρίση και ανάδειξη των αναγκών επενδυτικής κινητοποίησης για την ανάταξη και επανασύσταση των οικοσυστημάτων γύρω από παραγωγικές δραστηριότητες. Η ανάταξη αυτή αναμένεται να έχει πολλαπλό όφελος για όλα τα επιχειρηματικά μεγέθη. Θα βελτιώσει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα αλλά ταυτόχρονα θα δώσει διέξοδο στις μικρότερες επιχειρήσεις να δουν τα οικοσυστήματα σαν μια ανεκμετάλλευτη Β2Β αγορά.
  • Η χαρτογράφηση θα αξιοποιηθεί ως εισροή στη συστηματική παρακολούθηση και έγκαιρη γνώση των σημαντικότερων οικονομικών, τεχνολογικών και ρυθμιστικών μεταβολών και επιπτώσεων στις επιχειρήσεις. Η έγκαιρη γνώση (early warning) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στρατηγική πληροφόρηση για τα όλα μέλη του οικοσυστήματος.

Η διενέργεια του διαγωνισμού θα γίνει με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Η  προκήρυξη στο ΕΣΗΔΗΣ έχει Α/Α 60260,1.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 24/07/2018 και ώρα 17:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

 

Κείμενο Προκήρυξης
mis5003781_diak.pdf

 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης